Denizli'de Pasvak Aşevi Yardım Köprüleri Kuruyor

Denizli'de Pasvak Aşevi Yardım Köprüleri Kuruyor

Pasvak Aşevi’ne gelen kurban etleri hızlı bir organizasyon ile anında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

A+A-

Pasvak Aşevi konu ile alakalı şu açıklamayı yaptı:

Vakfımıza kurban bayramında bol miktarda parça et bağışı gelmektedir. Denizli halkı kurbanını kesip bütün halde ya da parça et halinde dağıtmak istediği kısmını Pasvak Aşevi’ne getirmektedir. Bu parça etler hızlı bir organizasyon ile anında ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaktadır.

Geçtiğimiz yıl, Pamukkale Kaymakamlığı ve Merkezefendi Kaymakamlığı ile bayramdan önce yaptığımız protokoller çerçevesinde, bayramda kurban kesemeyen hanelere 5 kg’lık et paketleri ulaştırılmıştı. Böylece Pasvak’da kaydı olan 425 haneye ilaveten 700 civarında haneye daha ulaşıldı.

Geçen senenin verdiği karşılıklı memnuniyet sonucu bu bayramda da aynı organizasyon için bir araya gelindi ve imzalar yenilendi.

Pandemi sürecinde Vefa çalışma grupları vasıtası ile toplumun kılcal damarlarına giren kaymakamlık-larımız,  kimin hangi hanede ve ne halde olduğunu çok iyi öğrendiler. Bu hanelerin içinde kurban keseme- yen gerçek ihtiyaç sahipleri ellerinde listelerini oluşturdular. Listeki evlere ‘’Bugün Bayram, Bugün Sevinç Günü, Bugün Paylaşma Günü Hüzünleri Dargınlıkları Bir Kenara Bırakıp Mutlu Olalım Kucaklaşalım.’’ yazılı et poşetleri bayramın 1.günü hızlı bir şekilde soğuk hava araçları ile etler ulaştırıldı.

Bayram boyunca Pasvak’ın yemek yardımı ulaştırdığı evlere de et dağıtımı gerçekleştirildi.  Böylece 1000’den fazla haneye kurban eti girmiş oldu.

Kurban bayramının gereği olan paylaşma duygusunu tüm Denizli olarak birlikte yaşadık. Pasvak’a personel ve araç desteği sağlayan Pamukkale kaymakamımız Hayrettin Balcıoğlu’na ve Merkezefendi kaymakamımız Adem Uslu’ya teşekkür ederiz. Sağlıklı et dağıtımı için araç desteği sağlayan Pekdemir Avm ve Koloğlu Gıda’ya da ayrıca teşekkür ederiz.

PASVAK’ı tercih eden ve parça et bağışında bulunan hayırseverlerimizin hayrını Allah kabul etsin teşekkür ederiz. Tüm çabamız hayırseverlerimizin güvenine layık olabilmek ve yapılan bağışları sadece yapılış amacı doğrultusunda kullanmaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.