Denizli'de Patron Cinayeti Hakkında Yeni Detaylar

Denizli'de Patron Cinayeti Hakkında Yeni Detaylar

Denizli'ye bağlı Çivril ilçesinde, bir çiftlik sahibinin ateşli silah ile başından vurulmuş şekilde ölü bulunması ile alakalı gözaltına alınan çiftlik çalışanı çobanın tutuklandığı belirtildi.

A+A-

DENİZLİ (AA) -

İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, evvelki gün Çıtak Mahallesi'nde küçükbaş hayvan çiftliği olan 37 yaşındaki Fatih Kürşad Yağcı'nın ölü bulunması ile alakalı sürdürülen soruşturmayı, cinayet ihtimali üzerine yoğunlaştırdı.

Afyon'da Yakalandı

Olay sonrası Yağcı'ya ait araçla kayıplara karıştığı belirlenen 16 yaşındaki çoban A.Ç, evinin bulunduğu Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Yavaşlar köyünde yakalandı.

Çivril'e getirilen zanlının ifadesinde, olay günü kendisine "Kuzu neden öldü?" diyerek küfür edip tokat attığını ileri sürdüğü Yağcı'ya, besihanede uyuduğu sırada tüfekle ateş ettiğini anlattığı belirtildi. 

Zanlının ayrıca olaydan sonra telefonundan Yağcı'yı arayan eşine, "Yenge, ağabey dışarıda, ben gelince söyleyeyim." dediğini ve bir müddet sonra da "Ben uyuyorum, beni arayıp uyandırma." şeklinde kocası adına mesaj attığı öğrenildi. 

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen A.Ç, çıkarıldığı hakimlikçe cezaevine gönderildi.

Fatih Kürşad Yağcı, önceki gün komşuları tarafından besihanede yerde kanlar içinde bulunmuş, ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, başından ateşli silahla vurulan Yağcı'nın hayatını kaybettiğini belirlemişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.