Denizli’de pompalı saldırı

Denizli’de pompalı saldırı

Denizli’de Yunus Emre Mahallesi, Yunus Emre Caddesi üzerinde evinden çıkıp aracına binmek isteyen Muhammet Öner'i, henüz kimliği belirsiz kişi veya kişiler pompalı tüfekle ateş edip ağır yaraladı.

A+A-

İddiaya göre, evinden çıkıp aracına binmek üzereyken başka bir araçla yaklaşıp pompalı tüfekle ateş açılan Muhammet Öner (23) başından ve omuzundan ağır yaralandı. Saldırgan ve ya saldırganlar daha sonra olay yerinden hızla uzaklaştı.

Silah seslerini duyan mahalle sakinleri hemen sağlık ekipleri ve emniyet güçlerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralandığı belirtilen vatandaşı hemen hastaneye kaldırdı.

Daha sonra ise emniyete bağlı olay yeri inceleme ekipleri gelerek araştırma yaptı. Olayla ilgili olarak geniş çaplı soruşturma başlatıldı. O anda yakındaki bir inşaatta çalışan işçiler ifadeleri alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Yaralı Muhammet Öner'in durumunun ağır olduğu ve ameliyatın ardından yoğun bakıma alındığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.