Denizli'de PTT Şubesi Soygununun Şüphelisi Yakalandı

Denizli'de PTT Şubesi Soygununun Şüphelisi Yakalandı

Denizli'de geçen 7 Ocak'ta PTT şubesinden görevlileri tabancayla tehdit ederek 28 bin lira çaldığı iddia edilen 26 yaşındaki Gökhan Maden yakalanıp gözaltına alındı.

A+A-

Kuşadası'nda kiraladığı yazlık evde saklanırken özel ekip tarafından yakalanan Gökhan Maden, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Soygun anının yer aldığı güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

 

Geçen 7 Ocak'ta tabancalı ve kar maskeli bir kişi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ndeki PTT Şubesi'nden 28 bin liralık soygun gerçekleştirdi. Zanlının yakalanması için Denizli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Bürosu, 10 kişilik özel ekip oluşturdu. PTT Şubesi'nin çevresindeki işyerleri de olmak üzere 150'ye yakın güvenlik kamerasının kayıtları incelendi. Yüzündeki maskeyi çıkarttığı an bir kamera tarafından kaydedilen zanlının Gökhan Maden olduğu belirlendi. Aydın'ın Kuşadası ilçesinde kiraladığı yazlık evde saklanan Gökhan Maden, operasyonla yakalandı. İfadesinde suçunu kabul ettiği öğrenilen Maden, bugün sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Soygunda çalınan 28 bin liraya ise ulaşılamadığı belirtildi.

 

PTT şubesindeki soygun anının güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde şubeye gelen soyguncu, yüzünü gizleyerek tabancasını cebinden çıkartıp, kadın görevliyi tehdit ediyor ve paraları poşete koymasını istiyor. Daha sonra paraları alan soyguncunun kaçtığı görülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.