Denizli'de Romanyalı Ailenin Kabus Dolu 1 saati

Denizli'de Romanyalı Ailenin Kabus Dolu 1 saati

Denizli'de fotoğraf sanatçı Feyzullah Nihaiözbay, Hierpolis Antik Kentinde bulduğu çantayı Romanyalı aileye teslim ederek aileyi büyük bir sıkıntıdan kurtardı.

A+A-

Haberdenizli'den alınan bilgilere göre Denizli’nin ödüllü fotoğraf sanatçısı Feyzullah Nihaiözbay, Hierpolis Antik kentine fotoğraf çekmek için gittiği sırada bir çanta buldu. Çantanın unutulduğunu anlayan Nihaiözbay çantanın içerisine baktığında Nicole Marian Petre ve eşi Alina Gabriela Petre ile biri erkek biri kız çocuğu olmak üzere 4 kişinin pasaportu, kimlik kartları, 320 Euro, 400 Rumen Leyi ve Kredi kartları olduğunu fark etti.

Turist Aile Geldi

Nihaiözbay, hemen Jandarma’yı arayarak durumu bildirdi. Bir süre sonra 6 kişiden oluşan bir turist grubu olay yerine geldi. Romanyalı oldukları bilinen turist grubu ile ingilizce konuşan Nihaiözbay, unutulan çantanın bu aileye ait olduğunu anladı ve jandarmanında incelemesi ile çantayı sahiplerine verdi. 1 saatlik sürede hayatları kabusa dönen turistlerin mutlulukları fotoğrafa yansıdı.

Romanyalı turistler Denizlili fotoğraf sanatçısı Feyzullah Nihaiözbay’a dürüstlüğü, yardımseverliği ve yardımı için teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.