Denizli'de Sahtecilik Yapan Şahıs Yakalandı

Denizli'de Sahtecilik Yapan Şahıs Yakalandı

Denizli genelinde “Tütün-Tütün Mamulleri ve Alkollü İçki Kaçakçılığı ” ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda, 3 şüpheli şahıs yakalandı.

A+A-

Yakalanan şüpheliler hakkında “5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu” kapsamında “Tütün-Tütün Mamulleri ve Alkollü İçki Kaçakçılığı ” suçlarından adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Yapılan operasyon ve aramalarda;

-71 şişe kaçak/sahte alkol,

-18 adet sahte bandrol ele geçirilmiştir.

Denizli genelinde “Parada Sahtecilik” suçunun önlenmesine yönelik gerçekleştirilen operasyonda, (1) şüpheli şahıs yakalanmış, yakalanan şüpheli hakkında “Parada Sahtecilik” suçundan adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Yapılan operasyon ve aramalarda;

-50 adet 100 TL’lik sahte para,

-50 adet 50 TL’lik sahte para,

-29 adet 100 Dolar sahte para ele geçirilmiştir.

01.11.2021-07.11.2021 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde,

kaçakçılık konuları ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonlarda, 5 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet kılıç ve 2 adet fişek ele geçirilmiştir. Olaylarla  ilgili yakalanan (4) şüpheli şahıs hakkında “6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında” kanun kapsamında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Denizli genelinde kaçakçılık konuları ile ilgili olarak hakkında yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında;

- “Resmi Belgede Sahtecilik” suçundan 4 yıl 22 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şahıs yakalanmış, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

- “Vergi Usul Kanununa Muhalefet” suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şahıs yakalanmış, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.