Denizli'de Suç Makinesi Yakalandı

Denizli'de Suç Makinesi Yakalandı

Denizli'de 25 sene kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs jandarmanın operasyonu ile kıskıvrak yakalandı.

A+A-

JASAT Yakaladı

DENİZLİ’nin Pamukkale ilçesinde 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan, 2 yıl öncede cezaevinden firar eden ve 19 ayrı dolandırıcılık suçundan da aranan 30 yaşındaki Emral Ü. saklandığı evin balkonunda atlayıp, kaçmaya çalışırken jandarma tarafından kıskıvrak yakalandı.

Jandarma Komutanlığı Suç Araştırma Timi (JASAT), nitelikli dolandırıcılık ve kredi kartı dolandırıcılığı suçlarından yattığı açık cezaevinden 2 yıl önce firar eden, hakkında 25 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve yine dolandırıcılıktan 19 ay suçtan aranan Emral Ü.’nün 15 Mayıs Mahallesindeki bir evde saklandığı tespit etti.

Balkondan Atlaması da İşe Yaramadı

JASAT ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Emral Ü.’yü yakalamak için bu sabah operasyon düzenledi. Eve yapılan baskında balkondan atlayarak kaçmak isteyen Emral Ü. jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan Emral Ü.’nün üzerinde yapılan aramada 2 adet sahte nüfus cüzdanı ve 2 adet Roma dönemine ait bakır sikke ele geçirildi. Sorgusunun ardından Adliyeye sevk edilen Emral Ü. Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.