Denizli'de Umre Ödüllü Namaz Kılma Etkinliği

Denizli'de Umre Ödüllü Namaz Kılma Etkinliği

Namaz Gönüllüleri Platformu Denizli Temsilciliği tarafından düzenlenen etkinlikte 40 gün namazını camide kılan öğrenciler umre ile ödüllendirilecek.

A+A-

DENİZLİ (AA)

Namaz Gönüllüleri Platformu Denizli Temsilcisi Salih Tekin, yaptığı yazılı açıklamada, "Namazını camide kıl, umre ödülünü kap" sloganı ile bir etkinlik düzenlediklerini, 40 gün devam edecek etkinliğin 5 Mayıs Pazar günü teravih namazıyla başlayıp 13 Haziran Perşembe günü yatsı namazında sonra ereceğini belirtti.

Çizelgelerini İmzalatacaklar

Öğrencilerin teravih namazlarından sonra "Namaz Çizelgesi"ni cami görevlisine imzalattıracaklarını dile getiren Tekin, şunları kaydetti:

"Namazları aynı camide kılma şartı yoktur. Başka camide kılınan namazlar için o caminin görevlisi imza yerine telefon numarasını yazacaktır. Teravih namazları dışındaki namazların camilerde kılınma şartı olmayıp imzayı aileleri atacaklardır. Namaz etkinliğinden sonra 'En Sevgili (sav)' kitabından ve 32 farz -52 farz bilgilerinden çoktan seçmeli sınav yapılacaktır. Sınav sonucunda ilk 10 dereceye giren öğrencilere 2020 sömestr tatilinde 15 günlük umre ödülü, ilk 20 dereceye giren öğrencilere sürpriz hediyeler vardır. Etkinliğe katılan her öğrenci, özel indirimli umre imkanından yararlanabilecektir." 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.