Denizli'de Uyuşturucu Operasyonunda 4 Tutuklama!

Denizli'de Uyuşturucu Operasyonunda 4 Tutuklama!

Denizli'de uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik polisin düzenlediği operasyonda esrar, uyuşturucu hap ve eroin ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 şüpheliden 4'ü çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

A+A-

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik geçen çarşamba günü Dokuzkavaklar ile Karşıyaka mahallelerinde eş zamanlı operasyon yaptı. Şüphelilere ait ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 2 kilo 299 gram esrar, 1345 uyuşturucu hap, 6 gram eroin, 250 gram kenevir tohumu, bir hassas terazi, bir av tüfeği ve 15 kartuş, bir kurusıkı tabanca ve 138 mermi ele geçirildi. Baskınlarda gözaltına alınan 6 şüpheli emniyete götürüldü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklandı. 2 kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yazar Emine Supçin ile Fotoğraf Sanatçısı Zeki Akakça ile yaptığı ''SIRADIŞI'' Bu proğramı mutlaka izlemelisiniz...AŞAĞIDAKİ LİNKİ Tıklayarak izleyebilirsiniz...


AKİSHABER TV - SIRADIŞI / Emine SUPÇİN

http://www.youtube.com/watch?v=o_xErICSH3M

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.