Denizli'de Yakalama Emri Olan Şahıslar Tutuklandı

Denizli'de Yakalama Emri Olan Şahıslar Tutuklandı

Denizli genelinde Emtia Kaçakçılığı ile her türlü kaçakçılığın önlenmesi amacıyla gerçekleştirilen operasyonda;  (2) şüpheli şahıs yakalanmıştır.

A+A-

Şüphelilere ait araçta yapılan aramalarda 1.017 Adet kaçak gözlük ele geçirilmiştir. Yakalanan şüpheli hakkında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu Kanun kapsamında adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Denizli genelinde Parada Sahtecilik suçunun önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalarda; iş yerlerinden sahte para ile alışveriş yaptığı tespit edilen şüphelilerin yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyonda; (2) şüpheli şahıs yakalanmıştır. Şüphelilerin ikametlerinde ve üzerlerinde yapılan aramalarda; 17 adet 100 TL’lik ve 2 adet 200 TL’lik sahte para ile ele geçirilmiştir. Yakalanan (2) şüpheli şahıs hakkında Parada Sahtecilik suçundan adli makamlarca işlem yapılmıştır.

Denizli genelinde kaçakçılık konuları ile ilgili olarak hakkında Yakalama emri bulunan ve aranan şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde;

- Resmi Belgede Sahtecilik suçundan 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şahıs yakalanmış, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

- Tarihi Eser Kaçakçılığı suçundan 1 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şahıs yakalanmış, çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.