Denizli’de Yaklaşık 5 Bin Tane Ele Geçirildi

Denizli’de Yaklaşık 5 Bin Tane Ele Geçirildi

Denizli genelinde Denizli C. Başsavcılığından alınan talimatlar ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla uyuşturucuya yönelik operasyon yapıldı.

A+A-

Kaçakçılık ve Organize Suçları ;

Denizli genelinde Tütün ve Tütün Mamulleri Kaçakçılığı, Emtia Kaçakçılığı, Alkollü İçki Kaçakçılığı konuları ile ilgili olarak içi tütünle doldurulmuş satışı yasak olan kaçak dolma sigara satışı , kaçak yollarla temin edildiği tespit edilen ürün ve malzemeler ile  kaçak alkol üretimi yapmak isteyen şahıslara  yönelik gerçekleştirilen 6 ayrı operasyon neticesinde; toplam (3) şüpheli şahıs yakalanmış,  Yakalanan şüpheli şahıslar haklarında 5607 Sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında adli işlem yapılmıştır.

Yapılan operasyonda ;

-4.780 Adet Kaçak içi Tütünle Doldurulmuş Dolma Sigara

-92 Adet Kaçak Cinsel içerikli Ürün,

-45 Adet Kaçak Eşya (Gözlük, Kol Saati, Parfüm)

-47 Şişe Kaçak Alkol,

-14 Alkol Üretiminde Kullanılan Malzeme ele geçirilmiştir.

Aranan Şahıs Yakalandı

Denizli genelinde Kaçakçılık Suçlarıyla ilgili olarak aranan şahısları yakalamaya yönelik yapılan çalışmalar kapsamında;

Resmi Belgede Sahtecilik ve Kamu Kurum ve Kuruluşları Zararına Dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında 6 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan (1) şüpheli şahıs, yakalanmış,  çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.