Denizli'de yeni haftada gök gürültülü sağanak yağmur uyarısı

Denizli'de yeni haftada gök gürültülü sağanak yağmur uyarısı

Meteoroloji'den yapılan son açıklamalara göre Denizli'de yarın 9 Nisan Pazartesi gününden itibaren yeni haftanın son hava durumu raporları belli oldu.

A+A-

Yeni haftada Denizli'de havanın nasıl olacağı konusunda Meteoroloji'den yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Denizli'nin yeni haftaya nasıl başlayacağı konusunda tüm detaylar haberimizde.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından 9 Nisan Pazartesi günü itibarı ile ilgili yeni haftanın hava durumu detayları gelmeye başladı. Baharın gelmesi ile birlikte bazı illerimizde sağanak yağışların görüleceği belirtildi. Batman'da ise bazı yerlerin aksine vatandaşların yağmur duasına çıktıkları kaydedildi.

Meteoroloji'den yapılan son yapılan tahminlere göre batı bölgelerimizin çok bulutlu geçeceği Trakya, Kıyı Ege, Çanakkale, Balıkesir, Kütahya, Uşak, Denizli, Manisa ve Bursa'da yarın sabah saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağışların görüleceği ifade edildi. Gece saatlerinde ise Marmara ve Karadeniz'de sis hadisesinin olacağı belirtildi.

Bu haftanın başından itibaren yağışlar batı bölgelerimizden başlayarak sık sık yer değiştirecek. Özellikle Güneydoğu Anadolu civarlarında sağanak yağışların etkili olması bekleniyor.

Ege'de Kütahya, Uşak, Denizli ve Manisa çevrelerinin özellikle yarın 9 Nisan Pazartesi gününde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceğinin tahmin edildiği belirtildi.

Denizli Hava Durumu

Denizli 5 Günlük Hava Durumu

9 Nisan Pazartesi: Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı 22 °C

10 Nisan Salı: Parçalı Bulutlu 24 °C

11 Nisan Çarşamba: Parçalı Bulutlu 28 °C

12 Nisan Perşembe: Çok Bulutlu 27 °C

13 Nisan Cuma: Az Bulutlu 27 °C

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.