Denizli'de yıldırım düşen genç kız taburcu edildi!

Denizli'de yıldırım düşen genç kız taburcu edildi!

Denizli'nin Çameli ilçesinde dün öğle saatlerinde yaşanan olayda evlerinin yakınına düşen yıldırım sonrasında yaralanan 16 yaşındaki genç kız Edanur Hoplar tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

A+A-

Denizli'nin Çameli ilçesinde dün yaşanan ilginç olayda evlerinin yakınına düşen yıldırım sonrasında yaralanan 16 yaşındaki genç kızın tedavisinin devam ettiği ancak sağlık durumunun iyi olduğu kaydedildi.

Denizli'nin Çameli ilçesi Gürsu Mahallesi'nde dün öğle saatlerinde yaşanan olayda Cengiz Hoplar'a ait olduğu belirlenen evin yakınına bir anda yıldırım düştü. Yaşanan olayın hemen ardından yıldırım düşen evde 16 yaşındaki Edanur Hoplar'ın yaralandığı tespit edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından genç kız hemen ambulans ile Çameli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken oradan da Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi'ne sevk edildi. Genç kızın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin hemen ardından da taburcu edildiği belirtildi.

Genç Kız Taburcu Edildi

Yaşananları şok bir şekilde anlatan baba Cengiz Hoplar, evlerinin hemen yakınında ağaç ya da yıldırım çekecek bir şey olmamasına rağmen büyük bir tehlike atlattıklarına değindi. Hoplar, "Yaşanan o anlarda evdeydik ve kızımda ders çalışıyordu. Bir anda büyük bir gürültü patladı. Kızımda bilgisayarının başında imiş. Kızımın durumu şu anda iyi. Ama kulaklarındaki çınlama henüz geçmedi. Doktor bizi taburcu etti ve kulak çınlamasının devam etmesi halinde kulak, burun ve boğaz doktoruna tekrar görünmemizi söyledi. Kızım halen olayın şokunda, Büyük bir tehlike atlattık." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.