Denizli'de Yoğun Sis! Sürücüler Çok Zorluk Çekiyor

Denizli'de Yoğun Sis! Sürücüler Çok Zorluk Çekiyor

Denizli - Antalya yolu Cankurtaran mevkiinden yoğun sisin etkili olduğu ve görüş mesafesinin 10 metreye kadar düştüğü ifade edildi.

A+A-

 Yoğun sis sebebi ile  trafik akışı olumsuz  bir şekilde etkilenirken, sürücüler ise kaza yapmamak için yavaş yavaş ilerlemeye çalıştılar.

Denizli-Antalya yolunda sis bilhassa  Şahintepesi ile Cankurtaran mevkisinde arasındaki hemen hemen  20 km'lik  bölgede etkili oldu. Trafik polisleri sisin yoğun olduğu karayolunda sürücülerin dikkatli olmaları için beklerken, trafik akışı da olumsuz bir şekilde etkilendi.


Görüş mesafesinin yer yer 10 metreye kadar düştüğü siste sürücüler, kaza yapmamak için araçlarının park lambaları ve farlarını açarak ilerlemeye çalıştı. Sis ve yağış nedeni ile kayganlaşan karayolunun Gökpınar mevkiinde bir TIR ise kaza yaptığı ifade edildi.

Tır Kaza Yaptı

Alınan bilgilere göre Bülent Cömert, yönetimindeki 31 F 5960 plakalı TIR, Antalya istikametine giderken, sürücüsünün direksiyon denetimini yitirmesi sonucunda demir bariyerleri parçaladıktan sonra yoldan çıkıp şarampole girdi. Diğer araçların sürücülerini uyaran TIR sürücüsü Cömert, "Yol sabun gibiydi. Ne olduğunu anlayamadım. TIR birden kaydı ve bariyerlere çarptım. Özellikle sisli havalarda araçların sürücüleri yavaş ve park lambaları yanık şekilde gitsin" şeklinde konuştu.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.