Denizli'de Yöresel Lezzetler Yarışacak

Denizli'de Yöresel Lezzetler Yarışacak

Denizli Butik Pastacılar ve Girişimci Kadınlar Derneği Başkanlığını yapan Nahide Erkan, 5 - 6 Ekimde Northpoint otelde yapılması planlanan yöresel gıda şenliği hakkında bilgilendirme yaptı.

A+A-

Nahide Erkan yapmış olduğu toplantıda 5-6 Ekimde Northpoint otelde yöresel gıda şenliğini yapmayı planladıklarını, amacın gastronomi bakımından Denizli'nin ve ilçelerinin ön plana çıkması, coğrafi işaretli olan ürünlerin tanıtımının yapılması ve sosyal medya üstünden  farkındalık meydana getirmek olduğunu dile getirdi.

Türkiye Aşçılar federasyonunun da kendilerine destek verdiğini belirten Erkan, Başkan Zeki Açıköz'ün de misafir olarak Denizli'ye geleceğini, federasyona bağlı derneklerinde farklı Şehirlerden katkı sağlayacağını, ilçelerin özel yemeklerinin yöresel yemek yarışmasında değerlendirilip komisyon kararıyla temsil edilecek lezzetlerin de ayrıca belirleneceğini belirtti.

Katılım Ücretsiz

Yarışmaya katılım ücretsiz olup, Halka açık bir etkinliktir.

Yarışmaya Büyükşehir belediyesi, Denizli Ticaret odası, Kale Belediyesi, Beyağaç Belediyesi, Tavas Belediyesi, Buldan Belediyesi, Baklan Belediyesi, Pamukkale Belediyesi, Çivril belediyesi ve Bozkurt Belediyelerinin destek vereceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.