Denizli'deki deprem anı kameralarda!

Denizli'deki deprem anı kameralarda!

Denizli'nin Honaz ilçesinde yaşanan 4.5 şiddetindeki deprem bir marketin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

A+A-

Denizli'nin Honaz ilçesinde yaşanan 4.5 şiddetindeki depremde anı bir iş yerine ait güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. O anlarda herkesin panik içerisinde kaçıştığı gözlemlendi.

Denizli'de bugün öğleden sonra yaşanan 4.5 büyüklüğündeki deprem güvenlik kameralarına yansıdı. İlk gelen görüntülerde avize ve  abajurların sallandığı, iş yerindeki müşterilerin ise oldukça korktukları gözlemlendi.

Honaz'da saat 14.37'de meydana gelen 4.5 şiddetindeki deprem Denizli'de paniğe nede oldu. Ortalama 6 saniye süren depremde alınan son bilgilere göre Honaz ve çevresinde herhangi bir yıkımın olmadığı belirtildi. Vatandaşlar deprem esnasında büyük korku ve paniğe kapılırken kameralar ise kayıt altındaydı.

Gelen görüntülerde avize ve abajurların sallanması ve 2 müşterinin korktuğu anlarda kadın müşterinin de elini kalbinin üzerine koyarak bir süre hareketsiz kaldığı gözlemlendi. Bir market sahibi ise deprem sonrası raflarda yıkılan ürünleri cep telefonu ile çekerek deprem anında yaşadıklarını saniye saniye aktardı.

Denizli Deprem

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.