Denizli'deki Yasak Aşk Cinayeti Davasında Karar

Denizli'deki Yasak Aşk Cinayeti Davasında Karar

2018 yılı Nisan ayında Denizli'nin Acıpayam ilçesinde gerçekleşen yasak aşk cinayeti davasında mahkeme kararını verdi.

A+A-

2018 yılının Nisan ayında Denizli’ye bağlı Acıpayam ilçesinde evinin bahçesinde av tüfeğiyle öldürülen 38 yaşındaki Mutlu Aysel cinayeti hakkında tutuklu yargılamaları süren eşi 35 yaşındaki Zeynep Aysel ile ilişkisi olduğu iddia edilen 36 yaşındaki Erdal Ersoy’un davasında karar açıklandı.

Zeynep Aysel ve Erdal Ersoy’a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Mahkemede hem Zeynep Aysel hem de Erdal Ersoy hakkında 'tasarlayarak öldürme' suçundan Denizli 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talebiyle dava açıldı. Davanın son duruşmasına tutuklu sanıklar Zeynep Aysel ve Erdal Ersoy, öldürülen Mutlu Aysel'in yakınları ve sanık avukatları katıldı. Son sözleri sorulan sanıklardan Erdal Ersoy’un, "İşlemediğim suç nedeniyle cezaevinde yatıyorum. Bana komplo kuruldu" dediği öğrenildi. Diğer tutuklu sanık Zeynep Aysel de olayın azmettiricisi olduğu iddialarını reddederek, "Olayla benim bir ilgim yok. Suçsuzum" diyerek, beratını istedi. Verilen kısa bir aranın ardından kararını açıklayan mahkeme heyeti, Aysel ve Ersoy'u ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırdı.

Ne Olmuştu? 

Olay, 2018 yılının Nisan ayında, Acıpayam ilçesi Benlik Mahallesi Yenice Mevkii'nde meydana geldi. Mutlu Aysel'in evinin arkasındaki ağıldan silah seslerini duyan yakınları olay yerine gitti. Yakınları Aysel'i kanlar içinde buldu. Olay yerine jandarma ve ambulans ekipleri gönderildi. Sağlık ekibi, sağ omzundan ve bacağından av tüfeğiyle vurulan Aysel'in öldüğünü belirledi. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, Aysel'in eşi Zeynep Aysel ile ilişkisi olduğu öne sürülen Erdal Ersoy gözaltına alınmış sonrasında da tutuklanmıştı.  Mutlu Aysel (38) cinayetiyle ilgili tutuklu yargılamaları devam eden eşi Zeynep Aysel (35) ile ilişkisi olduğu iddia edilen Erdal Ersoy (36)’un davasında karar verildi. Zeynep Aysel ve Erdal Ersoy’a ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.