Denizli'den 3. Aday

Denizli'den 3. Aday

İyi Parti'nin olağanüstü kurultayı başladı. Denizli Genel İdare Kurulu (GİK) seçiminde Merkez Disiplin Kuruluna da 1 aday ile giriyor.

A+A-

İYİ Parti'nin 3 - 4 Ağustos tarihlerinde yapılacak olan Olağanüstü kurultayı başladı. 

İYİ Parti Lideri Akşener, GİK'in aldığı blok liste tavsiyesine uymadı ve seçimlerin çarşaf listeyle yapılmasının daha demokratik olacağını ifade etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener yaptığı konuşmanın sonunda '' Bunun adı demokrasi, Önce İYİ Partide sonra tüm Türkiyede'' dedi. İYİ Parti Olağanüstü Kurultayı'nda GİK üyeleri çarşaf liste ile belirlenecek.

Denizli'den 3 Aday

Denizli GİK için daha önce Hasan Akgün ve Nuray Pakatçı Özdemir aday olmuşlardı. Bununla birlikte İyi Parti Pamukkale Eski ilçe Başkanı Adem Süpçin'in de Merkez Disiplin Kurulu için aday olduğu ifade edildi.

Yasin Öztürk Aday Olmadı

Öztürk, aday olmama sebebini, bizler partinin bir çok alanında bulunarak kendimizi ve düşüncelerimizi ifade etme fırsatı bulabiliyoruz. Her kademede olma şartımız yok. Bu alana yeni arkadaşlarında katılıp daha çok düşüncenin yer bulabilmesi için aday olmadım diye açıkladı.

Ankara'ya Akın Ettiler

Ayrıca Denizli'de kurultay için herhangi bir organizasyon yapılmamasına rağmen pek çok parti Ankara'ya akın etti. Çok sayıda Denizlili kurultay salonundaki yerini aldı.

Kurultaya katılımın beklentinin üstünde olduğu, Üst kurul delegelerin harcinde de diğer parti üyesi olanlarında, üst kurul delegelerinin 20'de birinden imza toplamak şartıyla aday olabilecekleri, ve GİK'e girebileceklerdir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.