Denizliler öğleden sonraya dikkat!

Denizliler öğleden sonraya dikkat!

Meteoroloji'den bugün için öğle saatlerinden sonra gök gürültülü ve sağanak yağışlı hava uyarısı geldi.

A+A-

Meteoroloji'den Denizli için haftanın ilk gününde sağanak yağış uyarısı geldi. Bugün ve Salı gününde Denizlileri sağanak ve gök gürültülü bir hava bekliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre; ülkemizin iç ve doğu kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu olacağı belirtildi. Pazartesi öğleden sonra Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ve batısı, Güneydoğu Anadolu, Sivas, Kahramanmaraş, Osmaniye, Hatay, Adana'nın kuzey ve doğu çevreleri, Antalya ve Burdur'un batısı, Manisa, Denizli, Balıkesir'in güneydoğusu ile İzmir, Aydın ve Muğla'nın iç kesimleri,Şırnak, Bitlis ve Muş çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı ifade edildi. Karadeniz'in kıyı kesimleri ile sabahın ilk saatlerinde ise Marmara'nın kuzey ve doğusunda sis beklendiği belirtildi.

Hava sıcaklıkları mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam ederken rüzgar ise batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Denizli Hava Durumu

Denizli'de sabah saatlerinde az bulutlu ve zaman zamanda çok bulutlu bir hava hakim olurken öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı görülecek. Denizli'de bugün en yüksek hava sıcaklığı 31°C derece olacak.

Denizli Hava Durumu 30 Nisan Pazartesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.