Denizlili Eğitimcinin Yazdığı Çizgi Film Milyonlara Ulaştı

Denizlili Eğitimcinin Yazdığı Çizgi Film Milyonlara Ulaştı

Sarayköylü 71 yaşındaki yazar, eğitimci Hasan Kallimci tarafından yazılan “Bitmeyen Savaş” isimli çizgi filmi 3 milyon 630 bin 832 kişi tarafından izledi.

A+A-

Sarayköylü Hasan Kallimci yazdı, Türkiye izledi. 15 bin abonesi olan MEYPOM Çocuk isimli youtube kanalının “Bitmeyen Savaş” isimli çizgi filmin senaryosunu yazan Kallimci, 13 bölümden oluşan çizgi filmde çocukların vücutlarını tanıtmalarının yanı sıra, neden hasta oldukları ve nasıl yendikleri konusunda meraklarını giderecek bilgilere yer veriyor. 

“Bitmeyen Savaş”ta, anne, baba, çocuk ve doktor gibi gerçek karakterlerle birlikte; ordu komutanı, akyuvarların kuvvet komutanı, kraliçe gibi sanal karakterler ve Boğmip, Zatmip, Kızmip, Kabamip, Tifmip gibi mikrop karakterleri yer alıyor.

Teşekkürler çocuklar

13 bölümün ardından sona veren Bitmeyen Savaş çizgi filmin 3 milyon 630 bin 832 kişi tarafından izlenildiğini belirten yazar Kallimci, “13 bölümden oluşan, 6-8 yaşlarındaki çocuklarımıza mikroplardan ve hastalıklardan korunmayı öğreten, hikâyelerini ve senaryolarını yazdığım, TMC firmasının ürettiği, "Bitmeyen Savaş" adlı çizgi filmleri, 31.10.2020 tarih itibariyle 3 milyon 630 bin 832 çocuğumuz seyretti. Teşekkürler çocuklar” dedi.

Kaynak: Sarayköy’ün sesi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.