Denizlili Esnaftan 23 Nisan'a Yakışır Etkinlik

Denizlili Esnaftan 23 Nisan'a Yakışır Etkinlik

Denizli'ye bağlı Merkezefendi ilçesinde bir esnaf, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebeti ile iş yerine gelenlere bayrak armağan etti. 

A+A-

DENİZLİ (AA) - 

Şemikler Mahallesi Gümüşler Bulvarı'nda dükkanı olan Halil Dedecengiz, AA muhabirine yapmış olduğu açıklamasında, 23 Nisan'da herkesin evinin balkonuna Türk bayrağı asabilmesi amacı ile ücretsiz bayrak dağıttığını söyledi.

Konuyu sosyal medyada duyurduğunu aktaran Dedencengiz, dükkanını ziyaret edenlere bin 200 adet 75 santimetre uzunluğunda, 50 santimetre genişliğindeki Türk bayrağını hediye ettiğini ifade etti. 

Geleni Boş Göndermiyor

Sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle bayramın evlerde kutlanacağını hatırlatan Dedencengiz, "Herkesin evinde, balkonunda Türk bayrağı olsun istedim. O yüzden gelen herkese normalde 5 lira olan bayrağını ücretsiz hediye ediyorum." diye konuştu. 

Bayrak almak için koltuk değnekleriyle gelen Mehmet Ali Yiğit, esnafa teşekkür ederek, "Güzel bir uygulama olmuş. Çocuklarım için bir adet ücretsiz bayrak aldım. Bu konudaki duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.