Denizlili Firma O Ürünleri Toplatıyor

Denizlili Firma O Ürünleri Toplatıyor

CMK Kablo Elektrik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nden can ve mal kaybına karşı kamuoyunu önemli duyuru. Şirket güvensiz ürünlerini geri toplatma kararı aldı.

A+A-

Haberdenizli'den alınan bilgilere göre CMK Kablo Elektrik Sanayi şirketi tarafından Basın İlan Kurumu'na güvensiz ürünü geri toplatma kararı ilanı verdi.

İlan Verildi

Kablo şirketi şu açıklamalarda bulundu; "T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca 4703 sayılı ürünlere ilişkin Teknik Mevzuatın Hazırlanması ve Uygulanmasına Dair Kanunun 11'nci maddesi kapsamında, güvensizliği tespit edilerek can ve mal güvenliği açısından tehlike arz eden firmamız tarafından üretimi yapılan "CMK Kablo marka H05V-K model 1x0.5 mm² kesitli kablo" cinsi ürünün piyasaya arzının yasaklanmasına, piyasaya arz edilmiş ürünlerin toplatılarak bertaraf edilmesine 12/07/2019 tarih ve E.287282 sayılı idari yaptırım kararı ile karar verildi." ifadeleri kullanıldı.

Şirket tarafından önlem olarak, toplatmaya konu ürünlerden ellerinde bulunanların, söz konusu ürünleri firmanın aşağıda bildirilen işyerine düzenlenecek tutanakla teslim etmeleri gerekmekte olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.