Denizlili Genç İş Adamları Alaton'u Ziyaret Etti

Denizlili Genç İş Adamları Alaton'u Ziyaret Etti

Denizli Genç İşadamları Derneği (DEGİAD), "DEGİAD Liderlerle Buluşuyor" etkinliği kapsamında Alarko Holding'in kurucusu, işadamı İshak Alaton'u ziyaret etti.

A+A-

DEGİAD Başkanı Melek Sözkesen ve üyeler, Alarko Holding'de İshak Alaton ile biraraya gelip, yaklaşık 2 saat görüştü. Alaton, DEGİAD üyelerine deneyimlerini anlattı karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Alaton, ayrıca Denizlili genç girişimcilere önü açık üç sektöre yatırım yapmaları önerisinde de bulundu. Alaton, güneş enerjisi, sağlık sektörü ve yeni medya yani internet tabanlı oluşumlara girmeleri çağrısında bulundu. Bu sektörlerin Türkiye için yeni fırsatlar olduğunu dile getiren Alaton, bu fırsatları erken yakalamanın ekstra fayda sağlayacağını vurguladı. 

Alaton, DEGİAD üyelerine sohbet sonrası "Lüzumlu Adam" ve "Lüzumsuz Adam" başlıklarıyla çıkardığı kitaplarını imzaladı. DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen, çok anlamlı ve yararlı geçen bir lider ziyaretini daha geride bıraktıklarını dile getirirken, DEGİAD'ın iş dünyasının liderlerle yapacağı buluşmalarının devam edeceğini söyledi.

DEGİAD etkinlik kapsamında ilk buluşmayı Doğan TV Holding Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ ile yapmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.