Denizlili İş İnsanı İbrahim Şenel, Futbolun Duayenleri İYİ Parti'de

Denizlili İş İnsanı İbrahim Şenel, Futbolun Duayenleri İYİ Parti'de

Denizlili İş İnsanı İbrahim Şenel de dahil olmak üzere futbolun duayenleri ve pek çok isim İyi Parti'ye katıldı.

A+A-

DESİAD Başkanı İbrahim Şenel İYİ Parti’ye Katıldı

Mimarlar Odası eski Başkanlarından DESİAD Başkanı Mimar İbrahim Şenel’in, İYİ Parti’den aday adaylığı başvurusu haberinin ardından, beklendiği gibi İYİ Parti üyelik rozeti de, Genel Başkan Meral Akşener tarafından grup toplantısında takıldı. Şenel yaptığı açıklamada: "İYİ Parti’den gelen teklifi ailemle ve çok yakın arkadaşlarıma açtım. Onların da görüşlerini de aldıktan sonra, evraklarımı hazırlayarak Ankara’ya yola çıktım. Başvurumu yaptım. Türkiye’nin içinden geçtiği zor günlerde, çözümün bir parçası olmaktan heyecan duyuyorum” dedi.

whatsapp-image-2023-03-22-at-13-04-311.jpg

Efsane Futbolcu Ünal Karaman İYİ Parti'de

Trabzonspor'un efsane isimlerinden Ünal Karaman, Konya'dan İYİ Parti milletvekili aday adayı oldu. Karaman'a rozetini İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisinin grup toplantısında taktı. Ünal Karaman rozetinin takılmasının ardından yaptığı açıklamada, "Selçuklu kimliğiyle şekillenmiş, Mevlana hoş görüsünü şiar edinmiş şehrimde anamın, atamın tedrisiyle başlayıp, yüce milletimizin gönlüyle damıttığım birikimimi memleketimin hizmetine sunmak için buradayım. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kuruluşuna giden süreçte, ateşten çember içerisinde kalmış Anadolu'nun güven ve huzurla yaşanılabilir bir vatan halinde kalmasını sağlamak için bu topraklara düşmüş başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere isimli isimsiz nice kahramanlara borçlu olduğumuz idraki ile buradayım." dedi.

whatsapp-image-2023-03-22-at-13-24-16.jpeg

Şanlıurfalı İş İnsanı İYİ Parti'de

5 dönem Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Başkanlığını yapan ve geçtiğimiz günlerde istifasını sunan Mersavi Aşireti Kanaat Önderi ve İş İnsanı Emin Yetim’de İyi Parti'ye katıldı ve yaptığı açıklamada "İyi Parti ailesine katılmaktan gurur olduğunu ve İyi Parti aracılığıyla Şanlıurfa'ya iyi hizmetler yapacaklarına olan inançlarının tam olduğunu" dile getirdi.

whatsapp-image-2023-03-22-at-13-04-31.jpeg

AKP Harran eski Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz da İYİ Parti’ye katıldı. Özyavuz, 2 dönem Harran Belediye Başkanlığı yaptığını ve artık hizmetlerine İyi parti ile devam edeceğini dile getirdi.

Gökhan Zan'da İYİ Parti'de

Deprem bölgesinde gösterdiği çabalarla takdir toplayan Gökhan Zan'da İyi Parti'ye katıldı. Gökhan Zan rozet takma töreninde Çok heyecanlı olduğunu belirtti ve Atatürk'ün "Hatay benim şahsi meselemdir" sözünü hatırlattı ve bundan sonra İyi Parti'de Hatay'ı ihya etmek için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

whatsapp-image-2023-03-22-at-13-04-30.jpeg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.