Denizlili Kadın ve Çocuklarından Haber Alınamıyor

Denizlili Kadın ve Çocuklarından Haber Alınamıyor

Denizli'nin Merkezefendi İlçesinde 30 yaşındaki Zahide Dilek, 2 çocuğuyla sırra kadem bastı.

A+A-

Denizli'nin Merkezefendi İlçesinde 30 yaşındaki Zahide Dilek, yanındaki 3 yaşındaki kız ve 4 yaşındaki erkek çocuklarıyla birlikte kayıplara karıştı.

Konuşma engelli erkek çocuğunu okuldan alan Zahide Dilek dün öğlen saatlerinde 29 Ekim Bulvarında Tekden Hastanesi’nin önünde servisten indiği ve o saatten itibaren kendisinden haber alınamadığını söyleniyor.

Haber Alamadı

Genç kadının eşi Murat Dilek, eşini ve çocuklarını her yerde aradığını ancak dün öğleden sonrasından bu yana hiç haber alamadığını belirtti. Dilek eşinin Denizli’de gidebileceği hiç kimsesi olmadığını, indiği yerle evlerinin çok ters yerlerde olduğunu dile getirdi. Dilek, eşiyle aralarında hiç sorun olmadığını ancak konuşma engelli çocuklarının tedavisi ve eğitimi için ekonomik sorunlar yaşadıklarını, kendisinin de işsiz olduğu için eşinin bunları kafasına taktığını söyledi.

Dilek, eşi Zahide’nin ve çocuklarının bulunması için tüm yetkililerden yardım beklediğini belirterek, “Eşime ve çocuklarıma bir an önce kavuşmak istiyorum. Görenlerin 0 552 9476299 numaralı telefona bilgi vermelerini rica ediyorum” dedi.

Kaynak: Haberdenizli

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.