Denizlili Milli Karatecinin Hedefi Büyük

Denizlili Milli Karatecinin Hedefi Büyük

Karate Türkiye Şampiyonu Damla Su Türemen, Dünya Şampiyonası kampı öncesi Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu'nu ziyaret etti, Santiago’dan madalyayla döneceğinin sözünü verdi.

A+A-

Türkiye Ümit, Genç ve U21 Dünya Şampiyonası Milli takım seçmeleri hafta sonu Kocaeli’de yapıldı. Denizli’yi temsil eden sporculardan 2004 doğumlu Damla Su Türemen performansıyla Milli takımın dünya şampiyonası kadrosuna adını yazdırdı. Denizli’ye dönen genç karateci, Antrenörü İhsan Kaya ve babası Resul Türemen ile birlikte Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbaoğlu’nu ziyaret etti.

“MİLLİ FORMANIN GURURUNU YAŞIYORUM”

Yaşadığı duyguyu ve hedeflerini İbanoğlu ile paylaşan Milli Karateci Damla Su Türemen Dünya Şampiyonası hazırlık kampını en iyi şekilde değerlendireceğini söyledi. Ümit Kız Kata ve Bayan Takım Kata dallarında yarışacağını aktaran Türemen: Milli formanın kutsallığının farkında olduğunu ve Denizli’yi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edip madalya ile dönmek istediğini söyledi.

İBANOĞLU TÜREMEN’E BAŞARILAR DİLEDİ.

Milli takım seçmelerinde elde ettiği başarıdan dolayı genç Karateciyi tebrik eden İl Müdürü Ahmet İbanoğlu Damla Su Türemen’in çalışma azmi ve hırsıyla başarı merdivenlerini hızlı bir şekilde tırmandığını ifade etti. Genç sporcuya dünya şampiyonasında başarılar dileyen İbanoğlu uzun yıllar milli formayı taşımasını elde edeceği başarılarla Denizli’yi gururlandırmasını diledi.

SAPANCA’DA KAMP BAŞLIYOR.

Perşembe günü Sapanca’da kampa girecek olan Milli Takım kafilesi, 23-29 Ekim tarihlerinde Şili’nin başkenti Santiago’da yapılacak dünya şampiyonasına Milli takım antrenörleri nezaretinde hazırlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.