Denizlili Rapçi Rekora Koşuyor

Denizlili Rapçi Rekora Koşuyor

Son dönemlerde yıldızı iyice parlayan rapçi Can Bozok’un, Denizli’de çekmiş olduğu klibi patlama yaptı.

A+A-

Meşhur rapçi Can Bozok namı diğer No 1'in Denizli ilinde çekmiş olduğu klibi çok beğenildi ve 3 milyondan fazla izlendi.

 

Son yılların fenomen dizisi Çukur’da çalınan “Hiç Işık Yok” adındaki rap şarkısının mimarı ve vokalisti Denizlili rapçı Can Bozok, çektiği klibinin sosyal medya sayfalarında patlaması ile izlenme rekorları kırdı. No 1 ismi ile müzik piyasasına çıkan bir anda dikkatleri çekti. Çukur2da iyice kendisini gösteren No 1’in son klibi de çok sevildi.

Dillerden Düşmüyor

Denizlili rap sanatçı Can Bozok’un yapmış olduğu parçalar özellikle rap severlerin dillerinden düşmüyor. Çukur dizisinde yaptığı parça ile rap dinlemeyenlerinde gönlüne giren No 1 şimdi de son klibi ile gündemde

3 Milyonu Geçti

Pek çok şarkısı, özellik ünlü video paylaşım sitesi youtube gibi video kanallarında izlenme rekorları kıran Bozok'un Tekel Mavisi adındaki şarkısının klibi Denizli'de çekildi. Ve şu an için klip 3 milyon izlenme sayısını geçti.

Eğlenceli Bir Klip

Bozok klibine senaryo gereği içerisinde maskeli kişilerin de olduğu klasik bir otomobilin ön koltuğunda başlıyor. Değişik yerlerde çekimleri yapılan  eğlenceli klipte şarkının büyük bir bölümü bir tekel bayisinin önünde geçmekte.

 

No 1’in 3 milyondan fazla izlenen o parçasını dinlemek içiin TIKLAYINIZ

 

Etiketler : , , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.