Denizlili Sude Hayata Yeniden Bağlandı

Denizlili Sude Hayata Yeniden Bağlandı

2020 Denizli Yılı Skolyoz Hastası Sude için güzel başladı. Ameliyat olan Sude şifa buldu.

A+A-

Merkezefendi ilçesi Aşağı Şamlı Mahallesinde yaşayan 14 yaşındaki Lise 1.  sınıf öğrencisi, Skolyoz (omurga eğriliği) hastası Sude İşbilen 23.01.2020 tarihinde Özel Odak Hastanesinde yapılan başarılı bir ameliyatla sağlığına kavuştu.

Kaymakam Uslu Ziyaret Etti

Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, operasyon sonrasında 4 gün hastanede kalıp 27 Ocak günü taburcu edilen Sude İşbilen’e evlerinde geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ameliyat masrafları Merkezefendi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Özel Odak Hastanesince müştereken karşılanan Sude İşbilen’in ameliyatı  Ortopedi ve Travmatoloji uzmanı Prof.Dr. Esat Kıter tarafından gerçekleştirildi ve yaklaşık 5 saat sürdü. Kaymakam Uslu, Sude’nin ameliyat masraflarının bir kısmının Merkezefendi Kaymakamlığı SYDV, önemli bir kısmının ise  Özel Odak Hastanesi tarafından karşılandığını belirterek Özel Odak Hastanesi yönetimine ve ameliyatı gerçekleştiren Prof. Dr. Esat Kıter’e teşekkürlerini ifade etti.

Sude İşbilen’in annesi Neriman İşbilen ise 14 yaşında olan Sude’nin doğuştan Skolyoz hastası olduğunu, maddi imkansızlıklar sebebiyle bugüne kadar çocuklarını ameliyat ettiremediklerini Merkezefendi Kaymakamlığı ve Özel Odak Hastanesinin destekleriyle kızının  ameliyatının yapılmış ve sağlığına kavuşmuş olmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek Kaymakam Uslu’ya, Özel Odak Hastanesi Yönetimine ve Prof. Dr. Esat Kıter’e teşekkürlerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.