Denizlili turizmcilerden Marmaris gezisi

Denizlili turizmcilerden Marmaris gezisi

Denizli'de faaliyet gösteren seyahat acentelerinin temsilcileri Marmaris Belediyesi'nin ilçede yerli turizmi canlandırmak amacıyla hayata geçirdiği proje kapsamında üç gün boyunca Marmaris'i gezdi, toplantılara katılarak görüşmeler yaptı. 

A+A-

Marmaris Belediyesi'nin ilçede yerli turizmi canlandırmak adına hayata geçirdiği proje kapsamında TÜRSAB'ın Denizli'deki acente yöneticileri ve pazarlama yetkilileri üç gün boyunca Marmaris'i gezdi. Marmaris'in turistik merkezlerini dolaşan Denizlili turizmciler, Marmaris'in önde gelen otel ve acente yetkilileri ile workshop yaparak uzun soluklu işbirliği için görüşmeler yaptı.

TÜRSAB'a bağlı 30 acente temsilcisinin Pamukkale Bölgesel Yürütme Kurulu'nun (BYK) öncülüğünde Marmaris Belediyesi'nin konuğu olarak gerçekleştirdiği gezi kapsamında doğal güzellikler, yat güzergahı, seçkin restoranları, tarihi merkezleri, turizm beldesi tanıtıldı. TÜRSAB Pamukkale BYK Başkanı Turan Köseoğlu, gezinin kendileri için son derece faydalı ve keyifli geçtiğinin altını çizdi. Gezi sayesinde Marmaris'in pazarlanabilir tüm yönlerini görme ve yakından tanıma fırsatı bulduklarını dile getiren Köseoğlu, "Gerçekten çok yararlı bir gezi ve çok sıcak bir ev sahipliği ile karşılandık. Bence iki turizm merkezi arasında uzun sürecek bir dostluğun ilk adımları bu geziyle atıldı" diye konuştu. 

Longweekend Marmaris Projesi Koordinatörü Sedat Kirt ise, Denizli'ye birkaç saat uzaklıktaki Marmaris'in gerçekten kent insanı için güzelliklerle dolu bir arka bahçe olarak algılanması gerektiğini söyledi. Marmaris Belediyesi başta olmak üzere tüm Marmarisli turizmcilerin, Denizlilileri kentte yılın her mevsimi ağırlamak adına üzerlerine düşen her ne varsa yapmaya hazır olduklarını da belirten Kirt, bu iki önemli merkez arasında doğacak işbirliğinden herkesin kazançlı çıkacağına dikkat çekti.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.