Denizlili Yazar Koronalı Günlere Damga Vurdu

Denizlili Yazar Koronalı Günlere Damga Vurdu

Denizlili yazar Emine Supçin’in son kitabı iki haftadır en çok satan kitaplar arasında zirvede.

A+A-

1966’da  doğan, ilk ve orta öğrenimini Frankfurt ve Beyağaç’ta tamamlayan Denizlili yazar ve eğitim uzmanı Emine Supçin’in 4. Eseri Kış çok beğenildi. Kitap 2 haftadır en çok satanlar listesinin zirvesinde.

A7 Kitap'tan çıkan "Kış"ı Supçin şöyle anlatıyor.

"Saf kötülük, çocukları sever. Çünkü her ikisi de katışıksızdır. Biri net siyah, diğeri net beyaz. Üstelik ikisi birleşince gri çıkmaz ortaya. Kötülük ne kadar safsa, iyiliği o denli bozar… Ve onlar için umut, ıslak kibritten kıvılcım beklemek kadar cılızdır artık. Çocukların saf kötülükten korunabildikleri tek sığınak anne yüreğidir. İlle de anne çaresizse; kışın karlı ormanında, ayağı kapana kısmış yaralı bir ceylan yavrusudur çocuk.

Bu kitap saf kötülüğe maruz kalan çocukların, yaralı yüreklerden bir çift kanat yaratıp aşkla uçmayı umanların ve hayata aldığı yaralardan devam etmeye çabalayanların hikayesidir. Bu hikâye aşkın, intikamın, öfkenin ve kederin ve özellikle yalnızlığın ortaklaşa kaleme aldıkları kader örgüsüdür."

4. Kitabı Kış

Emine Supçi'in ilk eseri HİÇ 2012 yılında, ikinci eseri FİLOZOFLARDAN SEKSİ ŞEYLER 2013 yılında, üçüncü eseri DOKUNULMAMIŞ KADINLAR 2015 yılında Destek Yayınlarından çıkmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.