Denizlililer Başkanları İle Buluştu

Denizlililer Başkanları İle Buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tarafından her ayın ilk salı günü vatandaşlar ile buluşarak  yaptığı Halk Günü Temmuz ayı buluşması Denizli halkının yoğun katılımı ile yapıldı.  Talep, tavsiye ve sorunlara kulak veren Başkan Osman Zolan, v

A+A-

Başkan Osman Zolan, ilki Ağustos 2015’te gerçekleştirilen ve her ayın ilk salı günü yapılması süren Halk Günü buluşmalarında bir defa daha vatandaşlar ile buluştu. Randevusuz bir biçimde vatandaşlara kulak veren Başkan Zolan, oldukça yoğun katılımın olduğu Temmuz ayı buluşmasında da halkın talep, görüş ve önerilerine kulak verdi. Halk Gününde vatandaşlar ile buluşmanın bir ayna olduğunu dile getiren Başkan Osman Zolan, vatandaşlar ile gece gündüz demeksizin, her türlü ortamda iletişim halinde olduklarını, halk günü buluşmalarında, kendilerinin göremediği, belirleyemediği ve vatandaşların herhangi bir aracıya gerek duymaksızın doğrudan kendilerine aktardığı tavsiye veya isteklerini dinlemekten büyük memnuniyet duyduklarını dile getirdi.

 

Ara Vermeden Sürüyor

 

Denizli’de ilk defa başlatılmış olan uygulamayla binlerce Denizlili vatandaş, talep, öneri ve problemlerini doğrudan Başkan Osman Zolan’a aktarma olanağı bulmakta. İlk defa başlattıkları Halk Günü buluşmasının ara verilmeden sürdüğünü  belirten Başkan Osman Zolan, böyle bir projenin Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak öncülüğünü yaptıkları için ve vatandaşlar ile buluştukları için büyük mutluluk duyduklarını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.