Denizli'nin 9 Bin Yıllık Kanyonu Fotoğraf Tutkunlarını Cezbediyor

Denizli'nin 9 Bin Yıllık Kanyonu Fotoğraf Tutkunlarını Cezbediyor

Çal ilçesindeki Kısık Kanyonu ve Kaplanlar mahallesinde görüntüsüyle cezbeden Kaplanlar Göleti fotoğraf tutkunlarının yeni adresi oldu. 

A+A-

Türkiye'de eşsiz tarihi yerlerden biri olan Denizli'nin Çal ilçesinde bulunan Kısık Kanyonu ve Kaplanlar mahallesinde görüntüsüyle cezbeden kaplanlar göleti  fotoğraf tutkunlarının yeni adresi oldu. 

2-042.jpg

Denizli'nin Çal ilçesinde bulunan Kısık Kanyonu ve Kaplanlar mahallesinde görüntüsüyle fotoğraf tutkunlarını  cezbeden Kaplanlar Göleti  güzellikleriyle dikkat çekerken, 9 bin yıllık tarihi içinde barındıran Roma ve Bizans dönemine ait kaya mezarlarının da  bulunduğu kanyonda  Asma köprüde ilerleyen ziyaretçiler,  eşsiz manzaranın tadını çıkartıp, kartpostallık görüntüler çekerek anı ölümsüzleştirmesi dikkatlerden kaçmadı. Kanyonun derinliği ortalama 90 metre, yer yer ise genişliği 2530 metre olarak değişen kanyon, Büyük Menderes Nehri’ni de içinde barındırıyor olması fotoğraf tutkunlarının ilgisini daha artırdı.

1-044.jpg

Öte yandan, Çal ilçesi Kaplanlar mahallesinde görüntüsüyle fotoğraf tutkunlarını  cezbeden Kaplanlar Göleti ise görüntülerde denize benzemesi ise dikkatleri üzerine çekerken Denizli'de fotoğraf tutkunlarının yeni adresi, Kısık Kanyonu ve Kaplanlar Göleti oldu. Ayrıca, fotoğraf tutkunları ise ölümsüzleştirdikleri anları ise sosyal medyadan paylaşım yapması ise büyük beğeni topladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.