Denizli'nin Bir Haftalık Hava Durumu

Denizli'nin Bir Haftalık Hava Durumu

Meteoroloji Denizli için 29 Ocak Pazartesi günü hava tahmin raporunu yayınladı. Az bulutlu hava gün boyu devam ederken termometreler ise gün içerisinde en yüksek 6 dereceye kadar yükselecek.

A+A-

Meteoroloji’nin Denizli  için hazırladığı raporda haftanın ilk iş gününe eksi 1 derecelik soğuk bir havayla güne başlayan Denizli genelinde sabah saatlerinde az bulutlu bir gökyüzü hakimdi. Bugün 6 derecelik sıcaklık  etkili olması bekleniyor. Haftanın ilerleyen günlerinde sıcaklıklar kademeli olarak artacak.

Haftanın ikinci iş gününde ise sabah saatlerinde termometreler eksi 1 derece olarak ölçülürken gün içerisinde Denizli’nin yüksek kesimlerinde kar yağışı geçişleri ve çok bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 6 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın üçüncü iş gününde de sıcaklık sabah saatlerinde 0 derece olarak ölçülüyor. Gün içerisinde parçalı bulutlu gökyüzüyle beraber termometreler 8 derece seviyelerinde ölçülecek.

Haftanın dördüncü iş günü Perşembe ise sıcaklıklarda sabah saatlerinde 1 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte en yüksek sıcaklık 10 derece seviyelerinde seyrediyor.

Yeni haftanın son gününde ise termometreler sabah saatlerinde sıcaklık 3 derece seviyelerinde ölçülüyor. Gün içerisinde az bulutlu gökyüzüyle birlikte termometreler 12 derece seviyelerinde ölçülüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.