Denizli'nin Büyük Yarışması Ekim’de

Denizli'nin Büyük Yarışması Ekim’de

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bu sene 4.sü düzenlenen "Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulusal Fotoğraf Yarışması" başlıyor.

A+A-

Yarışma çerçevesinde Denizli il sınırları içerisindeki parklar, antik kentler, göllerle Denizli’nin eski meslekleri ve şehir merkezindeki yaşamı anlatan eserlerin katılabileceği yarışma 5 farklı kategoride yapılıyor. "Denizli’nin Parkları", "Denizli’nin Gölleri”, "Denizli’nin Antik Kentleri", “Denizli’de  Kent Merkezinde Yaşam” ve “Denizli’nin Eski Meslekleri”  kategorilerinde organize edilen yarışmaya gönderilecek fotoğraflar 2014 - 2018 seneleri içerisinde ve Denizli ili ve ilçelerinde çekilmiş olmalı.

 

Başvurular 10 Ağustos’ta

 Katılım koşullarının www.denizli.bel.tr/yarisma adresinde olduğu yarışmaya her kategoride en çok 4  tane sayısal (dijital) "renkli" veya "siyah beyaz" fotoğraf gönderilebilecek. Başvuruları yine aynı adresten yönergeler takip edilip yapılacak. Son katılım tarihiyse 7 Ekim 2018 saat 23.00'e kadar olacak. Yarışma neticeleri 16 Ekim 2018 tarihinde ilan edilecek. Yarışmanın her bir kategorisi için ayrı olmak üzre 1.ye 4 Bin TL, 2.ye 3 Bin TL, 3.ye ise 2 Bin TL ödül verilecek. 500'er TL 4 tnae mansiyon verilecek yarışmada 20 esere de 250'şer TL sergileme ödülü takdim edilecek.

  

                            

 

Başkan Zolan'dan fotoğrafçılara davet

 

Başkan Osman Zolan, bu sene 4.sünün düzenlendiği yarışmaya amatör ve profesyonel tüm fotoğraf sanatçılarını katılmaya çağırdı. Başkan Zolan, Denizli’nin doğal, tarihi ve kültürel güzellikleri ve şehrin kültürel değerlerini yansıtacak olan eserlerle hem Denizli’nin eşsiz değerlerinin fotoğraf kareleri ile ölümsüzleşeceğini hem de fotoğraf sanatına katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.