Denizli'nin Eski Valileri İYİ Parti Dediler,Aday Oldular

Denizli'nin Eski Valileri İYİ Parti Dediler,Aday Oldular

Denizli’de geçmiş yıllarda vali olarak görev yapan Ahmet Altıparmak, Yavuz Erkmen İYİ Partiden aday adayı olarak siyasete atıldılar.

A+A-

Denizli’de 2008-11 yılları arasında vali olarak görev yapan emekli olan Yavuz Erkmen, İYİ Parti’den önceki dönem gibi bu dönemde milletvekili aday adayı oldu. Memleketi Zonguldak’tan aday adayı olan Erkmen, ''Birliğin,beraberliğin ,kardeşliğin simgesi,Baharın müjdecisi Nevruz Bayramının milletimize ve tüm Türk Dünyasına iyilikler,hayırlar getirmesini dilerken,Bahar güneşinin 14 Mayıs'ta,sevgisiyle,hoşgörüsüyle,kardeşlik duygularıyla bizleri aydınlatmasını diliyorum. Az Kaldı'' diyerek 21 Martta adaylık başvurusunu yapmış.

Denizli’de 2016-17 yılları arasında Denizlide görev yapan doktor eski vali Ahmet Altıparmak da İYİ Parti’den milletvekili aday adayı oldu. Altıparmak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Ankara 1‘nci bölge aday adayı olduğunu şöyle açıkladı. Denizli eski valisi Ahmet Altıparmak, sosyal medya hesaplarından da bir çok yapılan yanlışı sert bir şekilde dille getirmesi ile dikkatleri çekiyordu.

''Kıymetli dostlar, 36 yıllık kamu ve özel sektör tecrübe ve birikimimi, evlatlarımızın geleceğe ümitle ve güvenle bakmaları için TBMM’ye taşımak istiyorum. İYİ Parti ANKARA 1. Bölge MİLLETVEKİLİ A. ADAYI olarak desteklerinizi bekliyorum.'' diye belirtti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.