Denizli'nin Fotoğraf Ustaları Anafartalar MTA Lisesinde

Denizli'nin Fotoğraf Ustaları Anafartalar MTA Lisesinde

Pamukkale Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen Fotoğrafçılık Kursuna, Denizli'nin değerli fotoğraf sanatçılarından olan Mehmet Çakır ve Zeki Akakça konuk olarak destek verdiler.

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığının Telafide Bende Varım Programı kapsamında Pamukkale Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen Fotoğrafçılık Kursuna, Denizli'nin değerli fotoğraf sanatçılarından olan Mehmet Çakır ve Zeki Akakça konuk olarak destek verdiler.

Büyük İlgi Gördü

İki usta fotoğraf sanatçısı kursa katılan öğrencilere temel fotoğraf eğitimi vermenin yanısıra kendi fotoğraflarından oluşan sunumlarını izlettiler. Kursa katılan öğrenciler, ustaların fotoğraf makinelerinden ilk kez fotoğraf çektiler. Yine Telafide Bende Varım Programı kapsamında okulun Biyoloji Öğretmeni Feyza Söylemez'in düzenlediği Bitki Çiçek Yetiştiriciliği Kursu da öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Kurban Bayramından sonra Doğa Yürüyüşü etkinliğiyle devam edecek olan Telafide Bende Varım Programıyla 2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda eğitimde fırsat adaletini sağlamak, okullar arasındaki başarı farklılıklarını azaltmak, öğrencilerin çok yönlü gelişimlerini fiziksel, sosyal-duygusal ve akademik programlar ile desteklemek amaçlanmaktadır.

Ayrıca Telafide Bende Varım Programı kapsamında Pamukkale Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Bitki Çiçek Yetiştiriciliği Kursu da verildi.

a773d3b4-489c-4330-80b6-5bfee67a0902.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.