Denizli'nin Genç Avukatları Dünya Evine Girdi

Denizli'nin Genç Avukatları Dünya Evine Girdi

Denizli’nin tanınmış avukatlarından olan Anıl Aba ile Belarus vatandaşı avukat Evgeniya Hvorova dünya evine girdi.

A+A-

Denizli’nin tanınmış avukatlarından olan Anıl Aba, geçen sene bir davada karşı tarafın avukatı olan Belarus vatandaşı avukat Evgeniya Hvorova'yla  nikah masasına oturdu.

Korona virüs kurallarına uyularak yapılan çiftin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıldı. Başkan Zolan evlilik cüzdanını Evgeniya'ya verdi. Nikahta, önemli isimlerde şahitlik yaptı. Alparslan Türkeş in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş, Merkezefendi Belediye Başkanı CHP’li Avukat Şeniz Doğan, MHP Pamukkale ilçe Başkanı Avukat Mehmet Ali Yılmaz, ağabeyi Onur Aba ve iş insanı Ahmet Bayrak nikah şahidi idi.

Dava Sonrası Aşk

Denizli Barosu avukatlarından olan Anıl Aba (35), geçen yıl bir davada karşı tarafından avukatı olan Belarus vatandaşı Evgeniya Hvorova (32) ile duruşmada tanıştı. Dava nedeniyle görüşen Aba ile Hvorova, birbirlerine aşık oldu. Çift, birlikteliklerini evliliğe dönüştürme kararı aldı. Merkezefendi ilçesinde bir restoranda nikah töreni düzenlendi. Tören, koronavirüs tedbirleri kapsamında önlemler alınarak yapıldı. Çiftin nikahını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan kılarken, şahitliklerini ise Alparslan Türkeş in oğlu Ahmet Kutalmış Türkeş, Merkezefendi Belediye Başkanı CHP’li Avukat Şeniz Doğan, MHP Pamukkale ilçe Başkanı Avukat Mehmet Ali Yılmaz, ağabeyi Onur Aba ve iş insanı Ahmet Bayrak yaptı. Aba ile Hvorova, nikah töreninde birbirlerine ‘Evet’ diyerek dünya evine girdi. Törene çok sayıda davetli katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.