Denizli’nin Kurtuluşu İçin Atatürk Yolu

Denizli’nin Kurtuluşu İçin Atatürk Yolu

Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç ülkenin ve Denizli’nin kurtuluşunun tek yolu Atatürk’ün yolu olduğunu söyledi.

A+A-

Çamlık bölgesinde seçim çalışmalarını sürdüren Güleç’i karşılarında gören gençler seçmenler bu sefer “Sen bizim Atatürkçü ve vatansever adayımızsın. Bu seçimde bizi seçeneksiz bırakmadınız. Oyumuz Atatürkçü adaya” dediler.

KURTULUŞ ATATÜRK’TE!

Gençlerle sohbet eden Güleç, gençliğin geleceğine yatırım yapan programımız var. Atatürk gençlere hep güvendi. Biz de güveniyoruz. O nedenle kurtuluş yine Atatürk’tedir. Sıcak para komisyoncularının, faizcilerin, dolar ve borsa vurguncularının, tarikat rantçılarının saltanatına son vereceğiz. Gençlerin geleceğini karartanları koltuklarından indireceğiz. Gençleri baş tacı yapacağız dedi.

HALKIN BELEDİYESİ İÇİN TEK SEÇENEK VATAN PARTİSİ!

Halkın dağ gibi biriken sorunlarını çözmek için yerel seçimler altın bir fırsattır diyen Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Güleç yaşadığımız zorlukları fırsata çevireceklerini, kararlı olduklarını, Mafya-Tarikat sisteminin kör çıkmazından çözümle çıkacaklarını belirtti.

BÜYÜKŞEHİRDE ADD ÜYELERİNDEN OY İSTİYORUM!

Akşam saatlerinde Atatürkçü Düşünce Derneği’ni ziyaret eden Güleç’i Şube Başkanı Nihat Çetin ve Yönetim Kurulu üyeleri karşıladı. Sıcak bir ortamda geçen ziyarette karşılıklı görüş alışverişine bulunuldu. Ziyarette konuşan Güleç, ADD bu ülkenin en önemli kuruluşudur. Zor zamanlarda önemli görevler yapmıştır. Şimdi de zor zamanlardan geçiyoruz. Atatürkçü bir aday olarak Büyükşehirde oylarınızı istiyorum dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.