Denizli'nin Merak Ettiği Fabrika Açıklama Yaptı

Denizli'nin Merak Ettiği Fabrika Açıklama Yaptı

Denizli'de faaliyette olan ve korona virüs yüzünden bir işçinin yaşamını yitirdiği Eyüpoğlu Mermer'den (EYMER) Koronavirüs açıklaması geldi.

A+A-

 Denizli Valiliği’nden bugün konu ile alakalı olarak yapılan açıklamada, “Tedbirlere yeterince uyulmadığı anlaşılan bir fabrikada tek pozitif vaka ile başlayan süreçte çalışanların büyük çoğunluğu Covid-19’a yakalandı. 25 gündür kapalı olan fabrikada çalışanlarla birlikte ailelerine de bulaştı. Ne yazık ki bir kişi de hayatını kaybetti" denildi.

Firmadan Açıklama

Denizli’de korona çıkan mermer firmasından Korona virüs açıklaması geldi.

Denizli Kocabaş bölgesinde faaliyet gösteren EYMER firmasından yapılan açıklamada; Yaklaşık bir hafta öncesinde 1 personelin Covid-19 testinin pozitif çıktığı belirtildi. 20 Temmuz 2020 tarihinde Denizli İl Sağlı Müdürlüğü ile yapılan istişare sonucu firmanın üretime ara verdiği açıklandı.

 

Firma açıklamasında, bugüne kadar 7 personelde pozitif vaka görüldüğü, virüse yakalanan personellerin hiç birinin yoğun bakım tedavisi görmeden Denizli Devlet Hastanesi’nde karantinaya alındığı bilgisi paylaşıldı. Açıklamanın devamında ise; şuanda hastanede tedavi gören personel sayısının 1 kişi olduğu ve 6 personelin tedavilerinin ardından taburcu olduğu bilgisine yer verildi.

Firmanın 4 Ağustos 2020 tarihinde faaliyetlerine başlayacağı açıklandı.

EYMER’den Koronavirüs açıklaması

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.