Denizli'nin Yeni Popüler Adresi: Taş Konaklar

Denizli'nin Yeni Popüler Adresi: Taş Konaklar

Denizli'nin Çameli ilçesindeki Taş Konaklar, ziyaretçilerine doğa ile iç içe vakit geçirme olanağı sağlıyor.

A+A-

BAŞKAN ARSLAN MÜJDEYİ VERDİ

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan tesisle ilgili müjdeyi verdi Arslan, "Çameli’de ilk turizm oteli olan Çameli Taş Konaklar ilçedeki ilk Kültür ve Turizm Bakanlığı onaylı turizm işletme belgesini aldı İlçemize hayırlı olsun" dedi.

TAŞ KONAKLARDA YOK YOK

İlçe mimarisine uygun olarak yapılan Taş Konaklar, yaz mevsiminin gelmesi, korona virüsle mücadelede normalleşme süreci kapsamında ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekiyor. Çameli İlçesine özgü taş yapı ve tarihi dokuların barındırıldığı her biri bağımsız itina ile hazırlanmış taş yapılar yer alıyor Orman kıyısındaki tesis, kuş sesleri eşliğinde turistlere yürüyüş yapma imkânı sunuyor.

Denizli'nin yeni popüler adresi: Taş Konaklar

Sakinlik arayan, kendisine bol bol vakit ayırmak isteyen, doğal terapilerle şifa bulmak isteyenlere Taş Konaklar uygun adres . Yaz için havuzu var. Ayrıca kışın da havuzun ısıtması mevcut. SPA, hamam ve sauna salonu var. Her şey organik olduğu için yemekler çok güzel. Orman alanında ayrılan yürüyüş yolu da harika. Pandemi Tebdirlerin alındığı tesis aynı zamanda Turizm Bakanlığı Ulusal Güvenlik Sertifikasın'ada sahip herkes gönül rahatlığı ile gelebilir.

TAM BİR DOĞA TESİSİ

Çameli Taş Konaklar ’da 10 taş ev var tesiste Türk hamamı ve alakart bir restorandı bulunuyor .Restorant 30 kişiye hitap ediyor Misafirler burada doğada baş başa yürüyüş yapabilir 1250 metrelik dağ bisikleti parkurunda bisiklet sürebilir Tam bir doğa tesisi olan Taş Konaklar’da misafirler yemeklerini tesisin organik bahçesinde yetişen ürünler ikram ediliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.