Denizli'nin Yıldızları Balkanları Fethetti

Denizli'nin Yıldızları Balkanları Fethetti

İstanbul’da düzenlenen Balkan Şampiyonasına katılan Denizlili sporcular, yüzme ve koşu branşlarında şampiyonluk ve dereceler elde ederek Denizli’nin gururu oldu.

A+A-

Denizli Ege Spor Kulübü sporcuları, İstanbul Kartal’da düzenlenen 12 ülkenin katıldığı Uluslararası Balkan Şampiyonası’ndan başarı ile döndü. Turnuvaya 9-10 yaş kategorilerinde katılan Selin Erdoğdu; Balkan Şampiyonası 1.’ciliği, Ela Tire 3.’lüğü, Nisa Arısan 4.’cülüğü, Kuzey Taban 4.’lüğü, M3 13 yaş kategorisinde ise Arda Bayram Balkan Şampiyonası 2.’ciliğielde etti.

Teşekkür Etti

Sporculardan Ahmet Yavuz Tekinkaya, Tunahan Şahin, Başar Erten, İshak Tekeli, Yavuz Uyumaz ve Ayşe Berra Karakılıç, göstermiş olduğu performanslarıyla Denizli’yi 12 ülke ile Uluslararası Balkan Şampiyonası Triatlon ve Aquatlon branşlarında temsil etti. Antrenörleri Serhat Kaynak, sporcularını tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Kaynak ayrıca, spora ve sporcuya destek olan Merkezefendi Belediye Başkanlığına, Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğüne, Ege Spor Kulübü Yönetici ve sporcuları olarak teşekkürlerini sundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.