Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı

Denizli'de bir süreden bu yana görülen yazdan kalma güneşli hava, dün gece yerini kar yağışına bıraktı. Yüksek kesimler beyaza bürünürken, kar kalınlığı 10 santimetreye kadar ulaştı.  

A+A-

Kar yağışı daha çok Çameli, Serinhisar ve Acıpayam gibi yüksek rakımlı ilçelerde etkili oldu. Çameli'de gece boyunca süren yağış nedeniyle ilçe merkezinde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Çameli'de Tuzlabeli ile Kırkbudak Mevkii'nde yolların kapanmaması için belediye ekipleri kar kürüme çalışmaları yaptı. Acıpayam- Çameli ve Çameli- Fethiye karayolunda kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bazı büyük araçlar yolda kaldı.  

YOLLARDA ÇALIŞMA 

Denizli- Antalya karayolunun Cankurtaran Mevkii'nde sabah buzlanma olunca Karayolları ekipleri yolda temizleme çalışmaları yaptı, trafik ekipleri de zincirsiz araçların geçişine izin vermedi. Kar yağışı kent merkezinin yüksek kesimlerinde de kendini gösterdi. Merkezefendi İlçesi'ne bağlı Bereketli, 1200 Evler, Göveçlik, Hallaçlar ve Kadıköy mahallelerinde oturanlar da sabah karla uyandı. Kar yağışıyla birlikte sıcaklıklar da düştü. Sıcaklıklar kent merkezinde 9, yüksek kesimlerde sıfır dereceyi gördü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.