Denizlispor Boş Geçmedi

Denizlispor Boş Geçmedi

Spor Toto 1. Lig'in 3. haftasında Denizli Atatürk stadında ağırladığı Hatayspor ile 0-0 berabere kalan Denizlispor'un teknik direktörü Osman Özköylü, almış oldukları 1 puanın kendileri için olumlu olduğunu ifade etti.

A+A-

Spor Toto 1. Lig 3. Hafta maçlarında Denizlispor evinde Hatayspor ile karşı karşıya geldi. Karşılıklı pozisyonların olduğu mücadeleden iki tarafta 1’er puan alarak döndü. Maçın ardından konuşan Denizlispor teknik adamı Osman Özköylü takımın tam anlamda hazır olmadığını ve hazır olana kadar bu tip alınmış olan puanların çok mühim olduğunu dile getirdi.

Tempolu Bir Maçtı

Özköylü, maçtan sonra yapılan basın toplantısında, keyifli ve tempolu bir maç oynadıklarını belirtti. Oyunun pek çok kısmında takımının hatalarından yararlanmış olan rakiplerinin pozisyonlar bulduğunu kaydeden Özköylü, kendilerinin de pozisyonlar bulduklarını, daha çok topa sahip olmaya çalışan tarafın Denizlispor olduğunu dile getirdi.

Basit Hatalar Yaptık

Teknik Adam Özköylü, basit hatalar yaptıklarını, her şeye rağmen oyuncularının sahada güzel bir oyun ortaya koyduklarını, top kazanmak amacı ile çok fazla koşmak zorunda kaldıklarını, bundan ötürü mutlaka topa sahip olan, 3. bölgede topu tutan bir takım olmak zorunda olduklarını, bunu da yavaş yavaş geliştireceklerini, bilhassa kendilerinin tam olarak hazır olana dek elde edecekleri her puanın için çok önemli olduğunu, aldıkları1 puanın kendileri için olumlu olduğunu söyleyebileceğini dile getirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.