Denizlispor’da İlklerin Maçı

Denizlispor’da İlklerin Maçı

Denizlispor, 2. Hafta maçında Adana Demirspor deplasmanında Burak Çalık'ın golü ile üç puanın sahibi olurken ilk galibiyetini de almış oldu.

A+A-

Spor Toto 1. Lig'de Adana Demirspor deplasmanına giden Denizlispor hem sezonun ilk golünü hem ilk galibiyeti hem de ilk puanlarını bu maçtan aldı. Takım eve mutlu döndü.

 

Adana Demirspor maçın ilk dakikalara etkili başlasa da Denizlispor kısa bir zaman içerisinde ev sahibi takımı durdurmayı başardı. Adana'da 90 dakika boyunca sahanın her yerinde mücadele eden Horozlar bu mücadelenin karşılığını zafer ile aldılar.

Defansın Boşluğundan Yararlandı

Karşılaşmanın ilk yarısında karşılıklı ataklar olsa da her iki takım bu atakları gole çeviremedi. 2. yarıda ise risk almaya başlamış olan ev sahibi takım defansın arkasında boşluklar vermeye başladı. Denizlispor ise ev sahibi takımın bu zayıflığından ve boşluklarından yararlanmaya çalıştı.

 

Denizlispor kalesinde gol aradığı esnada defansında boşluk veren Adana Demirspor'u yeşil siyahlı kadrodaki iki Burak'ın pas alış verişleri cezalandırdı. Defansta topu kapmış olan Burak Altıparmak bekletmeden ileride hareketlenen Burak Çalık'a aktardı. Topu düzelterek ceza alanına girer girmez mükemmel bir şut çıkaran Burak Çalık yeşil siyahlıların galibiyet golünü attı. Ve Denizlispor bu sezonki ile puanlarını almış oldu.

 

Maçın son bölümünde Mehmet Akyüz'ün asistinde Tisdell de net bir fırsat buldu ama bu fırsatı değerlendiremedi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.