Denizlispor Farklı Kazandı

Denizlispor Farklı Kazandı

Spor Toto 1. Lig'de kümede kalma mücadelesindeki Denizlispor, 33. haftada ağırladığı ve küme düşmesi netleşen Gaziantepspor'u 5-0 yendi.

A+A-

Ev sahibi takımda Mehmet Akyüz 3 gol atarak hat trick yaparken, diğer 2 golden birini İsmail Haktan diğerini Ziya attı. Bu netice ile 38 puanla 15. sırada bulunan Denizli ekibi, son haftaya düşme hattında bulunan Samsunspor'un 3 puan önünde girdi ve ligde kalmayı büyük oranda garanti altına aldı.

Büyük Oranda Garanti

İkili averajlarda eşit olan Denizlispor ve Samsunspor arasındaki genel averajda ise Denizli ekibi 11 gol önde bulunuyor. Yeşil siyahlılar son hafta play-off'u garantilemiş olan Boluspor ile deplasmanda berabere bile kalsa ligde kalışı gerçekleşecek.

Samsunspor ise ligin son haftasında Ümraniyespor'u çok farklı bir şekilde yenemezse Denizlispor'un kümede kalması için puan almasına gerek kalmayacak. Denizlispor yöneticileri, teknik heyet ve futbolcuları, büyük ölçüde ligde kalmayı taraftarlar ile beraber kutladı. Sahanın ortasına Denizli Horozu getirilirken, futbolcular da horozun etrafında kolbastı oynadılar.

Maçın 2. yarısında stadyumlara girişi 1 sene yasaklanan Denizlispor taraftarı Ali Demirkaya, vinç kiralayıp stadın dışından sepette maçı havadan bir süre izledi, taraftara el salladı. Polisin müdahalesi ile vinç indirildi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.