Denizlispor Fena Dağıldı

Denizlispor Fena Dağıldı

Spor Toto 1. Lig'de henüz 18.  dakikada 10 kişi kalınan maçta Altınordu'ya deplasmanda 4-0 yenilmiş olan Denizlispor’da herkes şaşkın.

A+A-

Sezona iddialı bir şekilde başlamasının ardından ilk 3 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi ile 4 puan toplamış olan ve kalesinde yalnız 1 gol gören Denizlispor, İzmir ilinde adeta dağıldı. Rakibi karşısında 13. dakikada Hüseyin Atakan'ın golü ile yenik duruma düşmüş olan Denizlispor'da, 18. dakikada Alperen kırmızı kart görerek penaltı yaptırınca farka engel olunamadı.  Denizli'den maç için gelmiş olan 300'den fazla taraftar, takımın etkisiz performansı ile kahroldular. Taraftarlar, gol attıktan sonra sevincini bulundukları tribünün önüne gelip paylaşan altyapı patentli eski oyuncuları Hüseyin Atakan'a da tepkisini koydu.

Utanç Verici

Farklı yenilginin utanç verici olduğunu ifade eden teknik adam Osman Özköylü, Maalesef oyuncuların sahaya gelmemiş gibi olduklarını, büyük hayal kırıklığı yaşadığını, 3 haftadır oynanan oyunda hücumda etkili olamasalar da savunmada takım olarak iyi olduklarını, yalnızca 1 gol yediklerini, Süper Lig'de Galatasaray'ın bu hafta Trabzon'da yaşadığını kendilerinin yaşadığını, o maçı soyunma odasında içine doğmuş gibi oyuncularına da anlattığını, ilk 20 dakikadaki kötü oyunun maçın sonunu getirdiğini, bir kişi eksik kalınca da böyle güçlü bir takıma karşı direnemediklerini, 2.  yarıda skoru değiştirmek için hamlelerin yapıldığını fakat olmadığını, kendileri için utanç verici bir skor olduğunu, kendilerini desteklemek için gelen taraftarlara layık olamadıklarını söyledi.

Yeşil-siyahlılarda yönetim, farklı yenilgiyi değerlendirerek takıma ceza verilip verilmeyeceğini konuşacak.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.