Denizlispor formasına terletmeden veda!

Denizlispor formasına terletmeden veda!

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor'da idmanlara çıkmayan Nijeryalı golcü Gbolahan Salami'nin sözleşmesi tek taraflı olarak fesih edildi.

A+A-

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor'da Salami krizi yaşanıyor. Transfer döneminin son gününde lisansı çıkarılan Nijeryalı golcü Gbolahan Salami'nin sözleşmesi tek taraflı olarak fesih edildi.

 

Peşinatını alamadığı için daha önce de kriz çıkartan ve kapıdan dönen ardından da geçtiğimiz günlerde idmanlara çıkmama kararı alarak tesisleri terk eden Salami'nin sözleşmesi Denizlispor yönetimi tarafından fesih edildi. Salami böylece yeşil siyahlı formayı giymeden takımı terk etmiş oldu.

 

Olağanüstü kongre sürecine giren Denizlispor'da Başkan Mustafa Üstek, 20 Eylül tarihinden önce mutlaka yeni bir adayın daha çıkacağını söyledi. Üstek, "Omuzlarımızdaki yük oldukça ağır. Bir aday daha çıkmasını bekliyoruz. Yönetimdeki arkadaşlarımız bizim her zaman dostumuzdur. Onlarla ilgili bir sorunumuz bulunmuyor. Sorunumuz tamamen maddiyatla ilgili. Her türlü destek vermeye hazırım. Aday çıkmazsa da takımın başında kalacağız." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.