Denizlispor  Frene Bastı

Denizlispor Frene Bastı

Denizlispor uzun zaman golcü peşinde ama  gerçekleştirilen görüşmelerden sonuç alınmaması transfer planlarında da değişiklik meydana getirdi.

A+A-

Yeşil – Siyahlı ekibin forvet arayışları devam ediyor. Yeşil siyahlılar Mehmet Akyüz ve Seddar Karaman ile beraber takıma bir forvet daha almak istiyor. Bu konu ile alakalı şimdiye kadar atılan adımlar herhangi bir netice vermedi.

Görüşmeler Olumsuz

Teknik Direktör Osman Özköylü’nün takıma kesinlikle bir golcü alınmasını istediği ifade edilirken Denizlispor’un kurmaylarının Kehinde ve Etoundi görüşmelerinin de olumsuz olduğu ve bir sonuç alınamadığı öğrenildi.

 

Başkan Mustafa Üstek bu isimlerden de olumlu yanıt alınamayınca forvet ile alakalı stratejisinde değişiklik yaptı. Hem yurt içinde hem de yurt dışında alternatif başka isimler araştıran Başkan Üstek bu transfer ile alakalı aceleci olmayacaklarını dile getirdi.

“ Bu Konuda Acele Etmiyoruz ”

Başkan Mustafa Üstek konu ile alakalı, yeterince zamanlarının olduğunu,  transfer dönemi bitene dek yeni bir isim ile anlaşacaklarını,  takıma katkı sağlayabilecek bir transfer istediklerini, bu konuda artık acele etmediklerini, mevcut takımda forvet oyuncuların olduğunu,  hem fiyat olarak hem de kalite olarak Denizlispor'a uygun bir isimle anlaşma yapacaklarını ve yurt dışından da transfer gerçekleştirme ihtimallerinin olabileceğini sözlerine ekledi.

 

Kızılcahamam Kampı Devam Ediyor

 

Bu arada Denizlispor ekibinin Kızılcahamam kampındaki çalışmaları da devam ediyor. Oyuncuların taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıkları öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.