Denizlispor O Golcü İle Anlaşamadı

Denizlispor O Golcü İle Anlaşamadı

Spor Toto 1. Lig'de yeni sezondan önce forvet, orta saha ve defansa birer tane daha ilave yapmaya çalışan Denizlispor’un, transfer listesinde olan Oleksandr Gladky ile anlaşamadığı öğrenildi.

A+A-

Kariyerinde daha evvel Shakhtar Donetsk ile UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluk dahil pek çok başarı elde eden 31 yaşındaki Ukraynalı golcünün istediği para ile kulübün önermiş olduğu rakam arasında uçurum olduğu ifade edildi. Yabancı golcü arayışında pek çok ismi elinden kaçırmış olan Horoz, alternatifleri değerlendirmeye çalışacak.

Denizlispor İyi Başlamak İstiyor

Ligde yenilenmiş kadrosu ile sezona pazar günü Gazişehir Gaziantep'i ağırlayacağı maç ile başlayacak olan Denizli’de taraftarlar 10 ile 75 TL arasında farklılaşan fiyatlar ile satışa çıkmış olan biletlere yoğun ilgi göstermekte. Yeşil-siyahlı taraftarlar, saat 21.45'te başlayacak olan maç için saat 20.00'de Çınar Meydanı'nda toplanarak meşaleler ile stada yürüyecekler. Denizlispor'da sakatlığı devam eden Mbamba ilk maçta forma giymeyecek. Tisdell’in ise henüz tam olarak hazır olmadığı dile getirildi.. Aissati'nin durumu ise maç saatinde netleşecek.

Orta Sahaya Takviye

Bu arada Denizlispor'da orta sahaya bir takviye yapıldı. Yeşil siyahlılar Gençlerbirliği'nden ayrılmış olan 27 yaşındaki Mehmet Taş'ı kadroya aldı. Horozlarda Aissati ve Kibong'un sakatlanmasının ardından Teknik Direktör Osman Özköylü orta sahaya da takviye yapılmasını talep etmişti. Başkan Mustafa Üstek'in emirleri ile çalışan komite tecrübeli futbolcu ile bir seneliğine anlaştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.