Denizlispor O İsteklerle Başa Çıkamadı

Denizlispor O İsteklerle Başa Çıkamadı

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor, dış transferde bir zamandır görüşmelere devam ettiği Yunan asıllı İsveçli orta saha oyuncusu Panos Dimitriadis ile anlaşamaya varamadı. 

A+A-

Horozlar geçtiğimiz yıl Giresunspor'un formasını terleten Dimitriadis ile alacağı ücret ile alakalı uzlaşma sağlayamadı. Başkan Mustafa Üstek, kendilerinden 250 bin Euro, akıllı ev ve lüks otomobil isteyen 31 yaşındaki futbolcunun transferinden vazgeçildiğini dile getirdi.

Burak Ve Cenk’le Devam

Ayrıca yönetimin iç transferde Burak Altıparmak, Cenk Güvenç ile yapmış olduğu görüşmelerde sona geldi ve iki futbolcu ile de imzalar atıldı. İki başarılı futbolcu imzaların atılmasından sonra yarın Afyon kampına katılmak için yola çıkacaklar.

Bu arada yönetimin Veli'yle de bir görüşme yaptığı, Berkan ve Barış Örücü ile alakalı ise henüz net bir kararın verilemediğin öğrenildi. Başkan Üstek, piyasadaki yüksek rakamlardan dert yandı ve hiçbir futbolcunun ayağının yere basmadığını ifade ederek sitemde bulundu.

Denizlispor’da geçtiğimiz yıl Giresunspor’da top koşturan Abdulkerim bardakçı görüşmeleri de olumlu sonuçlandı. Kerim’in takımla anlaştığı ifade edildi.

Yeşil-siyahlı ekipte transferin devam edeceğini dile getiren Başkan Üstek, dış transfer sürecinin kamp boyunca da süreceğini dile getirdi. Takıma bir kaleci, bir stoper, bir tane ön libero ve sağ bek ile forvet alınması gündemde. Takım Afyon’daki kampına devam ederken yönetimde transfer sürecini hızlandırmaya çalışıyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.